ADVENTURE

BORN FOR ADVENTURE

Svaki motocikl Tiger obitelji rođen je s pravim avanturističkim duhom. U našoj je krvnoj lozi otkad su prvi Triumph Tiger motori osvojili tri zlatne medalje na International Six Days Trial-u 1936. godine i time je započelo prvo poglavlje svjetske avanturističke moto priče.

To je predanost koja živi s Tiger 1200 i 800 modelima, koji su na samom vrhu svoje klase, prepuni inovativne tehnologije, velikih nadogradnji motora koje pružaju više reaktivne snage, fantastičan zvuk i uzbudljiv okretni moment od karakterističnog Triple motora.

Svojim okretnim upravljanjem, zapovjednim položajem sjedenja, svrhovitom siluetom i vrhunskom specifikacijom opreme, svaki Tiger nudi najviši standard stila, udobnosti i kontrole.

EXPERIENCE EVERY SINGLE MOMENT

Svi naši Tiger motocikli napravljeni su kako bi vam pružili maksimalnu avanturu. Napravljeni za zavojite ceste, gradske ulice, neumoljive staze ili planinske puteve, odlikuju se karakterističnim Triple motorima, inovativnom tehnologijom, okretnim upravljanjem i prepoznatljivim suvremenim stilom koji vam omogućuju da doživite svaki trenutak na Triumph Tiger motociklu.

Asortiman Tiger 800 motocikala svaki dan pruža maksimalnu avanturu, kako izvan terena tako i na cesti, a modeli Tiger 1200 uistinu su epski motocikli izgrađeni kako bi vas propeljali svuda, u prvoklasnoj udobnosti i sa stilom.

Tiger Sport nudi uzbudljivu vožnju na cesti, od klasične turističke vožnje do nedjeljnog "ispuhivanja"; ovo je motocikl na kojem će te se htjeti voziti svaki dan.

Na Triumph Tiger motociklima doživjet će te svaki trenutak.

ADDING TO THE ADVENTURE

Svi Triumph avanturistički motocikli dizajnirani su ruku pod ruku s velikom ponudom vrhunskih originalnih Triumph dodataka dizajniranih za dopunu i dodatno poboljšanje udobnosti, mogućnosti i stila vašeg motocikla.

Na raspolaganju je preko 50 odabranih dodataka, uključujući; praktične i elegantne kofere za prtljagu, zaštita motocikla, grijana oprema i nosači za navigaciju kako bi savršeno odgovarali vašem izboru avanture. Svi Triumph dodaci imaju dvogodišnje jamstvo i razvijeni su za postizanje najviših razina kvalitete i trajnosti.

ADVENTURE

Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio