BOBBER TFC

SPECIAL HANDOVER PROCESS

Kupnja Triumph Factory Custom modela neuobičajeno je iskustvo i to priznajemo posebnim postupkom predaje od Vašeg zastupnika. Uz svoj Bobber TFC, dobit će te ekskluzivni paket kolekcionarskih predmeta koji uključuje numerirani certifikat ručno potpisan od strane Nick Bloor-a (CEO tvrtke Triumph Motorcycles Ltd.), personalizirana TFC unikatna knjiga sa prikazom razvoja Bobber TFC-a, ekskluzivna TFC navlaka za motocikl, lisnica s dokumentima TFC i kožni ruksak TFC.

ULTRA-LIMITED EDITION

Kada kupujete Triumph Factory Custom motocikl, zajamčen vam je pravi jedinstveni dizajn motocikla koji je izrađen po najvišim mogućim specifikacijama i završnom obradom. Proizvest će se samo 750 Bobber TFC motocikala i svaki je potpuno ekskluzivno prilagođeni specijal, te je svaki od modela identificiran numeriranom TFC značkom.

EXCEPTIONAL SOUNDTRACK

Bobber TFC dolazi s jedinstvenim specijalnim ispušnim sustavom Arrow. Brušeni štitnici za zvuk s završnim nastavcima od carbona kombiniraju se s lakšim cijevima za isporuku potpuno jedinstvenog bogatog i sirovog britanskog "twin" zvučnog zapisa.

Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio