DAYTONA MOTO2 765

THE ULTIMATE DAYTONA

Kako bismo obilježili povratak Triumph-a u 2019. godini u najviši sloj utrka, kao ekskluzivni dobavljač motora na FIM Moto2 ™ World Championship, uzbuđeni smo što ćemo predstaviti motocikl Daytona Moto2 ™ 765 Limited Edition.

Izgrađena oko championship-winning šasije Daytone, ovo je slijedeća generacija Triumph-ove trkače legende s najvišom specifikacijom i novim Moto2™ trocilindarskim motorom, koji nudi najveću snagu i okretni moment, prilagođen za cestu kao i stazu.

Nestrpljivo očekivano izdanje Triumph-ovog ikonskog motocikla Daytona. Novost za 2019. godinu, to je Daytona s najvišom specifikacijom ikad, koja zadržava sve ono što ga je učinilo tako voljenim, uključujući i njegovu championship-winning šasiju i dodajući potpuno novu dimenziju performansama i tehnologiji vozača.

YOUR Moto2™ FACTORY RIDE

Prvo službeno partnerstvo cestovnih motocikala s Dorna Moto2™, nova Daytona 765 izgrađena je tako da uključuje iste nadogradnje motora i poboljšanja performansi koje su prihvatili naši Moto2 ™ trkači motori iz 2019., kako bi se osigurala vožnja koja je što bliža Moto2 ™ motociklima, za cestovnu uporabu, kao i za stazu.

INCREDIBLY SPECIAL

Samo 765 komada Daytona Moto2™ Limited Edition motocikala će se proizvoditi za Europu i Aziju, svaki pojedinačno numeriran, što ovaj nevjerojatan motocikl čini još rjeđim, posebnim i jedinstvenim.

Ponuda

DAYTONA MOTO2 765
Istraži  
Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio