MODERN CLASSIC

TIMELESS ICONS

Triumph Modern Classics nudi izvanrednu liniju vrlo poželjnih, uistinu uzbudljivih, tehnički naprednih i ozbiljno sposobnih motocikala.

Od zabavnog i pristupačnog Street Twin-a, opušteno modernog Street Scramblera i zapanjujućeg sportskog Street Cup-a, do bezvremenskog stila Bonneville T100 modela, cool izgleda Bonneville T120 modela, i cafe-racer pedigrea Thruxton modela.

Najnoviji uzbudljivi dodaci u liniji Modern Classics su "zli i mišićavi" Bonneville Bobber i Bobber Black te novi britanski klasično dorađeni Bonneville Speedmaster.

BONNEVILLE ENGINE HERITAGE

Ovo je nova generacija obitelji Bonneville motora izgrađena posebno za moderni klasični stil vožnje, s više okretnog momenta, neposrednijim i uzbudljivijim pružanjem snage i bogatijim zvukom koji zaista možete osjetiti i čuti.

Ovisno o tome koji model odaberete, ovaj motor nove generacije dolazi u dvije različite postavke. Bonnevilleov motor s visokim okretnim momentom od 900ccm predstavljen u modelima Street Twin, Street Scrambler, Street Cup i Bonneville T100.

THE ORIGINAL BRITISH SUPERBIKE

Imenovan kako bi se proslavilo Triumph-ovo revolucionarno postizanje brzine u utrkama na kopnu iz 1956. godine, a napravljen je da bi pružio vodeće performanse, nakon dodavanja dvostrukih karburatora u Tiger 110, rođen je Bonneville T120.

Pobjednik utrke "ravno iz sanduka", originalni Bonneville-ov motor bio je tamo pri rođenju modernog moto sporta, pobjednik AMA Flat Track utrka, Isle of Man TT, International Six Day Trials i bezbroj Thruxton 500 utrka gdje je dobio svoje legendarno ime.

Obožavan generacijom rockerskih tinejdžera iz 60-ih, bio je prvi izbor za mnoge poznate motoriste, uključujući i kultnu filmsku zvijezdu Steve McQueen-a.

MODERN CLASSIC

Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio