ROADSTERS

THE NEW GENERATION TRIPLE ENGINE

U srcu Triumph-ove premium generacije roadster-a, sve naše naked sportske motocikle pokreće nova generacija Triumph-ovog ikonskog Triple motora, koji nude legendarne bogate performanse, "trostruku" zvučnu kulisu i stav.

Kategorije koju definiraju motori Speed ​​Triple i Street Triple donose sve promjene i uzbuđenja koja mijenjaju igru, ​​što je 1994. godine najavilo rođenje tvorničkog "streetfightera" i stvorilo prvi naked sportski motocikl.

Sada, nova i najveća generacija Triumph Triple motora kreće u akciju s eksplozivnim momentom, od samog stajanja do "zakucavanja" u crveno; pružajući trenutnu reakciju s trostrukim udarcem.

Triple motor najnovije generacije baza je oštrih performansi tvrtke Triumph; svojim glatkim i snažnim linearnim dostavljanjem snage, preciznim rukovanjem, nepogrešivim zvučnim zapisom koji podiže kosu, poznatom sposobnošću i pouzdanošću - savršen je za pripitomljavanje gradskih ulica, vožnju otvorenom cestom ili kidanje staze.

MOTO2 TRIPLE POWER

Cestovni motocikli s beskrajnom Triple snagom motora, agilnom okretnošću i intuitivnim preciznim upravljanjem - izgrađeni kako bi vladali ulicom, a sada i trkačkom stazom.

S ekskluzivnim usvajanjem Triumph Triple 765cc motora od strane FIM Moto2 ™ World Championship-a, nova generacija utrka superstara će od 2019. godine ostaviti svoj trag u povijesnim knjigama, vozeći motocikle pogonjene inačicom Street Triple mašine sa specifikacijama za utrke.

Naša neumoljiva potraga za kvalitetom dovela je do nenadmašnog asortimana cestovnih motocikala koji se odlikuju većom snagom, performansama i neusporedivim vozačkim iskustvom.

Rezultat toga, najnaprednija postava naked sportskih motocikala koje smo ikada napravili, svi dizajnirani kako bi pružili maksimalno uzbuđenje i zabavu na cesti i na stazi.

THE ORIGINAL HOOLIGAN

Triumph je 1994. godine lansirao motocikl koji je započeo segment, definirao kategoriju i rodio izraz "tvornički streetfighter". Agresivna, okretna, snažna i svrhovita, to je bio originalni Triumph Speed Triple motor.

Voljen od strane legija strastvenih obožavatelja širom svijeta, Speed ​​Triple izvorni je huligan i postao je prava moderna ikona motocikala.

Stalno evoluirajući, ali uvijek prepoznatljivi s dvostrukim prednjim svjetlima i promuklim, minimalističkim stavom omotanim uzbudljivim velikim provrtom Triumph Triple motora, izgrađen za pružanje savršene ravnoteže snage, upravljivosti, mogućnosti i karaktera, predstavlja potpuni naked motocikl snažnih performansi.

Konstantno poboljšavajući i redefinirajući vlastiti izvanredni referentni pokazatelj, najnovija i najbolja generacija ikad ponovno podiže ljestvicu i postavlja referentnu vrijednost kao najmoćnije, najbolje upravljive, tehnološki najnaprednije, najagresivnije i najzaraznije Triple Speed motore ikad napravljene.

ROADSTERS

Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio