ROCKET 3 TFC

THE ULTIMATE MOTORCYCLE

Prava legenda motocikla, originalni Triumph Rocket čisti je izvornik opremljen najvećim svjetskim motociklističkim motorom i više mišića i prisutnosti od svih ostalih. U 2019. slijedi novo poglavlje ove nevjerojatne priče, započelo je potpuno novim Rocket modelom koji je još jednom poderao pravilnik i postavio potpuno novo mjerilo okretnog momenta, performansi, mogućnosti i stila.

Britansko inženjersko remek-djelo - Rocket 3 TFC dizajnirano je tako da ne zaostaje za vrhunskim motociklom. Potpuno ekskluzivan i sa vrhunskim performansama, potpuno novi Rocket 3 TFC triple motor od 2500 kubika pruža najveći svjetski okretni moment za proizvodni motocikl, i kao pravi TFC, spektakularno redefinira vlastitu klasu s mišićnim prisustvom koji zaustavlja srce, dominirajuća tehnologija, prekrasne značajke i najviša razina opreme s vrhunskim specifikacijama.

Sa samo 750 komada dostupnih širom svijeta, razgovarajte s prodavačem sada da biste posjedovali ovu novu legendu motocikala.

TOTALLY EXCLUSIVE

Sa serijskom proizvodnjom od samo 750 komada, Rocket 3 TFC je neponovljivo ultra-ograničeno izdanje.

Jedan od najpoželjnijih Triumph-a ikad napravljen, svaki ima pojedinačne brojeve i isporučuje se s premium jedinstvenim TFC paketom za primopredaju.

WORLD BEATING PERFORMANCE

S 2500cc, najveći svjetski proizvodni motor u motociklu središnji je dio novih performansi klase TFC-a Rocket 3, isporučujući 225 Nm (najveći okretni moment na svijetu) i 182 KS snage, ovo je najmoćniji Triumph do sada.

Uz svoj nevjerojatan učinak, Rocket 3 TFC opremljen je i prilagođenim, jedinstvenim Arrow ispušnim sustavom s završnim nastavcima od carbona, za nevjerojatanu notu dubokog zvuka.

HEART STOPPING MUSCULAR PRESENCE

Već impozantno držanje i stav Rocket 3 TFC-a poboljšani su vrhunskom karoserijom od karbonskih vlakana, čistim protočnim linijama, dvostrukim LED svjetlima, prepoznatljivim hidroformiranim trokutastim ispuhom, zamršenim aluminijskim naplatcima i nevjerojatnom siluetom koji zajedno stvaraju apsolutni vrhunac u prisutnosti i stilu samog motocikla.

Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio