SCRAMBLER 1200

THE NEW SCRAMBLER 1200

Po prvi puta dosada, nova Scrambler 1200 linija donosi vrhunsku kombinaciju od 1200 ccm Bonneville-ove "dvostruke" snage, vodeće u klasi najsuvremenije tehnologije usmjerene na vozača, prekrasnog moderno prilagođenog stila i originalnog DNA dizajna.

Potpuno novo mjerilo za definiranje kategorija, ovaj motocikl pruža sve što je potrebno za vašu zabavu u vožnji na najuzbudljivijoj razini na cesti i izvan nje.

NEXT GENERATION SCRAMBLING

Prvi, najbolji i najuzbudljiviji na svim razinama. Predvodeći slijedeću evoluciju u "scramble" kategoriji, naša dva nova modela Scrambler 1200 koji postavljaju referentnu vrijednost 2019. godine, podigli su se na viši nivo s originalnim motociklima dizajniranim da udovolje potrebama vozača koji žele upravljati cestovnom kontrolom i udobnošću, te brzim, zabavnim, sposobnostima off-road vožnje.

Ovo je veliki korak unaprijed za nevjerojatnu dorađenu klasičnu ponudu Triumph-a, koja donosi vrhunske performanse, opremu i tehnološke specifikacije u novi motoristički asortiman, dizajniran i izgrađen za avanture na cestovnom i terenskom putu. Svoj prepoznatljivi stil i ikoničnu siluetu upotpunio je dizajnirani ispušni lonac, moderno sjedalo, uspravno mjesto za sjedenje i svrhovit izgled.

Ponuda

SCRAMBLER 1200 XC
Istraži  
SCRAMBLER 1200 XE
Istraži  
Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio