STREET SCRAMBLER

THE NEW STREET SCRAMBLER

Prekrasan stil Street Scrambler-a, robustan off-road stav i hladna svestranost stekli su mu fenomenalan ugled u cijelom svijetu. A sada, nova poboljšanja za 2019. godinu dodaju novu dimenziju performansi, sposobnosti, udobnosti i stila jednoj od najdostupnijih i najjednostavnijih modernih klasika tvrtke Triumph.

Sa značajno ažuriranim Boneville motorom od 900cc sa više snage, većom standardnom opremom, novom tehnologijom vodećih u klasi, detaljima i završnom obradom, te još karakterističnijim i svrhovitijim izgledom "scrambler-a", rezultat je Street Scrambler nove generacije kojeg je još zabavnije voziti nego ikada prije.

DISTINCTIVELY BRITISH

Postizanje visoke razine modernog inženjerstva, zajedno s prekrasnim linijama i kreativnim talentom, jedinstven je britanski stil Street Scrambler-a. A ovaj prepoznatljivi Triumph Twin motor, svojim jedinstvenim kompaktnim ispušnim sustavom na visokoj razini, stvara nepogrešiv zvučni zapis u okviru programa Scrambler - jedan od sjajnih zvukova britanskog motocikla - koji se poklapa s krupnim karakterom ovog motora.

QUALITY OF FINISH

Dizajn Street Scrambler-a odražava potpise izvornog "scrambler" stila, a za ovu novu generaciju 2019. godine, postoji još viša razina vrhunskog suvremenog brendiranja, uključujući novi logo Street Scrambler, novi stil instrumenta i novo sjedalo orijentirano na avanturu. Sve to dolazi uz mnoštvo modernih završnih obrada visoke vrijednosti, uključujući elegantni spremnik za gorivo i throttle body s aluminijskim završetkom, crno izrezbarene poklopce mšine i tanke bočne štitnike i blatobrane.

Ponuda

STREET SCRAMBLER
Istraži  
Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio