STREET TWIN

THE NEW STREET TWIN

Bolje izvedbe, ljepši izgled i još zabavnija vožnja; sve na novom Street Twin modelu dizajnirano je tako da pruži maksimalno uživanje. Predstavljajući veliki korak unaprijed za najuspješniji Triumph-ov dorađeni klasik, ova nova generacija donosi više okretne snage Bonneville-a, veću specifikaciju opreme za više kontrole i udobnosti, novu prvoklasnu tehnologiju i više premium stila.

Uz to, pružaju se maksimalne mogućnosti prilagođavanja vozačima koji žele dodati autentični karakter modernog klasika koji je svjetski poznat po svojim dostupnim sveobuhvatnim performansama, upotrebljivosti, osjećaju vožnje i bezvremenskom ikoničnom stilu.

1. BONNEVILLE DNA

Kvantni skok u dizajnu motocikala, Triumph Bonneville iz 1959. godine upotpunjava duh kulturne slobode, nadahnjujući novi motoristički pokret koji uključuje legije entuzijastičnih vozača, umjetnika, glazbenika i filmskih zvijezda, čitavoj generaciji cafe-racer tinejdžera, '59 Bonneville postao je dio svjetske filmske pjesme koja je pomogla osloboditi tu novu generaciju, a njen duh živi i danas u ponudi motocikala Triumph Modern Classics. Centralno mjesto ovog raspona je novi i ažurirani Street Twin Bonneville-ov motor s visokim okretnim momentom od 900 ccm.

2. MORE POWER & PERFORMANCE

Značajna nadogradnja motora (novi magnezij poklopac bregastog vratila i nova lakša radilica zajedno s masivno optimiziranim poklopcem i lakšim kvačilom) pridonijeli su postizanju mnogo boljih performansi, s 10KS većom maksimalnom snagom (pri 65KS @ 7,400 rpm); ogromnih 18% više od prethodne generacije.

Kao što mu ime znači ažurirani 900ccm 'High Torque' motor nudi i visoki završni okretni moment od 80Nm @ 4.000rpm, kao i novi veći limit od 7.500 okretaja, veći za 500rpm.

Ponuda

STREET TWIN
Istraži  
Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio