THRUXTON TFC

RARE. SPECIAL. BEAUTIFUL.

Dugogodišnje ikonično ime u motociklizmu, Thruxton je prvi od naših motocikala koji je ponovno izrađen kao TFC model. Kao i sportski stav legendarnog cafe-racera, ovaj nevjerojatan TFC model nudi najbolje od britanskog inženjerstva, detalji i završna obrada s ovom ultra rijetkom, nikada ponovljenom verzijom koja pruža više u svakoj dimenziji.

Ograničen širom svijeta na serijsku proizvodnju od samo 750 komada, svaki Thruxton TFC ima pojedinačne brojeve i isporučuje se s jedinstvenom premium značkom i visoko vrijednim TFC primopredajnim paketom.

Povećana snaga, performanse, specifikacije za vodeće kategorije i zadivljujući spoj vrhunskih značajki usmjerenih na vozače; sve dizajnirane tako da dižu TFC iznad svih ostalih generacija i verzija Thruxtona.

Odlikuje se jedinstvenom kombinacijom izuzetnih detalja, izrazitih jedinstvenih Thruxton karakteristika i vrhunskih završnih obrada, a svaka je dizajnirana u zadivljujuće zamršene detalje.

UNIQUE SOUNDTRACK

Izuzetno bogat i sirov britanski zvuk iz jedinstvenog ispušnog sustava, uključujući jedinstvene titanium nastavke Vance & Hines s carbon završecima i laserski ugraviranim logom.

Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio