TIGER 800

BETTER IN EVERY WAY

Jedan od najomiljenijih motocikala tvrtke Triumph, Tiger 800 obitelj podiže ovaj proslavljeni model na potpuno novu razinu.

Sjedinjujući oko 200 nadogradnji po modelu, uključujući najvišu tehnologiju ikada, veće mogućnosti, poboljšanu ergonomiju, niži omjer 1. stupnja prijenosa i osjetljivije isporuke snage od motora posljednje generacije, ovi avanturistički motocikli bolji su u svakom pogledu, van ceste i na njoj.

REASONS TO RIDE A TIGER 800

Tiger 800 bez sumnje je jedan od Triumph-ovih najomiljenijih motocikala - i možda najviše kritiziranih - s krvnom lozom koja potječe iz prvog natjecateljskog zlatnog odličja Tiger modela na International Six Days Trial-u 1936. godine. Ovo je bila polazna točka za najdugovječniju avanturističku motociklističku priču o svima njima, a taj isti avanturistički duh i potraga za savršenstvom ugrađena je u svaki današnji Tiger. Ažurirani Tiger 800 XC i XR modeli dolaze s više od 200 nadogradnji podvozja i motora, te čitavim paketom poboljšanja svjetske klase za vožnju van ceste koja se nadopunjuju na pažljivo izrađena poboljšanja za vožnju cestom. Posebno se ciljalo na napredak u tehnologiji, udobnosti i stilu, uz uvođenje motora nove generacije kako bi maksimizirali uživanje vozača. Rezultat je Tiger 800 koji je zaista bolji u svakom pogledu, na cesti ... ali posebno izvan nje. Sve su to razlozi zbog kojih volimo voziti Tiger 800!

Ponuda

TIGER 800 XR
Istraži  
TIGER 800 XRX
Istraži  
TIGER 800 XRT
Istraži  
TIGER 800 XCX
Istraži  
TIGER 800 XCA
Istraži  
Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio