TIGER 900

THE NEW TIGER 900 RANGE

Novo ime za novu generaciju, Tiger 900 obitelj predstavlja kvantni skok unaprijed. Dvije klase koje otvaraju svijet urbanih, dugih i ekstremnih avantura.

Potpuno novi agresivan stav i stil, snažniji Triple agregat od 900 ccm, najsuvremenija tehnologija i nevjerojatan standard specifikacija pruža novo mjerilo u avanturističkim motociklima.

EXCITING ADVENTURE OPTIONS

Želite li novi, snažni avanturistički motocikl sa svom naprednom tehnologijom, sposobnošću i udobnošću? Onda je Tiger 900 GT definitivno pravi izbor za Vaše potrebe. Ili želite sve to zajedno s dodatnom Off-Road sposobnošću, da sa sigurnošću dogovarate čak i najekstremnije avanture? Ako je tako, onda je za Vas savršen Tiger 900 u Rally verziji.

Tiger 900 GT - Izrađen za maksimalnu urbanu avanturu, putovanja na velike udaljenosti i sve između toga. GT pruža širok raspon performansi, opreme i tehnologije s kojom svakoj vožnji možete pristupiti s pouzdanjem i uzbuđenjem.

Tiger 900 Rally - Najnapredniji motocikli s dvostrukom namjenom, stvoreni za maksimalnu Off-Road avanturu i mogućnost cjelodnevne vožnje, kontrole i udobnosti. Rally verzije postavljaju novo mjerilo za upravljanje, specifikacije i stil.

NEW 900CC TRIPLE ENGINE

Novi Triple agregat kompatibilan s Euro 5 normom, velikog kapaciteta od 900cc donosi poboljšane performanse. Novi raspored paljenja je pripojen za angažiranije iskustvo vožnje Tiger 900 modela, koji pruža do 9% više snage u rasponu okretaja i višu ukupnu snagu od 95 KS @ 8.750 o/min, plus 10% više okretnog momenta od prethodnog Tiger 800 modela. Nova T-plane trostruka poluga i novi 1-3-2 redoslijed paljenja poboljšali su karakter, off-road osjećaj i performanse motora na cesti te dali agresivniji i privlačniji trostruki zvučni zapis.

Poboljšane su i mogućnosti hlađenja novim dvostrukim hladnjakom koji poboljšava protok zraka kako bi se smanjila razina topline koju osjeća vozač. Smanjuje se i volumen rashladne tekućine, a radi dodatne praktičnosti i filter zraka se nalazi na pristupačnijem mjestu.

TAILORED SUSPENSION AND BRAKE SET-UPS

Tiger 900 i Tiger 900 GT - Modeli imaju prilagođenu postavu ovjesa kako bi pružili novi stil vožnje s referentnom vrijednošću za cijeli srednji avanturistički segment.

Modeli 900 i 900 GT imaju upside-down prednju vilicu Marzocchi 45 mm, koja pruža hod kotača od 180 mm. Na GT i GT Pro modelima, oni imaju ručno podesivu kompresiju i povratno prigušenje.

Jedinica stražnjeg ovjesa pruža hod kotača od 170 mm, i ručno je podesivo za predpodešavanje i usporavanje prigušivanja na GT modelu.

Model najviših specifikacija, GT Pro RSU sadrži novi elektronički podesiv set ovjesa, razvijen u suradnji s Marzocchi-jem.

Tiger 900 Rally - Da bi se pokazale napredne performanse off-road vozila iz serije Tiger 900 Rally, vrhunska sposobnost pruža se Showa ovjesom.

Oba Rally modela imaju 45 mm upside-down Showa vilice s ručnim podešavanjem prednaprezanja, usporavanje i kompresijsko prigušivanje te hodom kotača od 240 mm. Na stražnjoj strani nalazi se RSU pod tlakom plina, podesiv za prednaprezanje i prigušivanje odskakivanja, sa hodom stražnjeg kotača od 230 mm.

Svi motocikli u novoj Tiger 900 seriji sadrže kočnice vodeće u kategoriji s vrhunskim top-spec Brembo Stylema® kočnicama. To su Brembove najmoćnije, lagane, kompaktne i pažljivo oblikovane čeljusti. Smanjeni obujam oko klipa i kočionih obloga smanjuje unutarnji prostor koji zauzima kočiona tekućina za brži odgovor, a povećani protok zraka oko kočionih klipića pomaže da se čeljusti brže ohlade za još bolje performanse.

TOP SPEC EXTRA FEATURES

Tiger 900 GT Pro - Nova elektronički upravljana jedinica stražnjeg ovjesa koja omogućava vozaču da postavi prednalaganje i prigušenje stražnjeg ovjesa putem TFT instrument ploče, s četiri postavke predpodešavanja (Rider, Rider&Luggage, Rider&Pillion, i Rider&Luggage&Pillion). Ovo se može kombinirati s devet različitih stupnjeva prigušivanja kako bi se pronašla savršena kombinacija za vaše avanture u vožnji. Jedinstven uz top model Pro, novi Triumph Shift Assist omogućava glatke i ugodne promjene brzina bez kvačila u višu ili nižu brzinu.

Tu je i peti način vožnje, uz GT-standardne načine Road, Rain, Off-Road i Sport, GT Pro ima izuzetno koristan način vožnje koji se može programirati za precizno prilagođavanje motocikla postavljenog vašim potrebama vožnje. Sustav za nadzor tlaka u gumama (TPMS) upozorava vozača ako tlak u gumama padne ispod optimalne razine i standardna je značajka na vrhunskom modelu Tiger 900 GT Pro. Uz to, integrirani sustav povezivanja My Triumph standardna je značajka koja omogućuje upotrebu telefona, GoPro i GPS-a, dok grijana sjedala vozača i suvozača povećavaju udobnost, a osvijetljene sklopke pružaju izvanredan stil i poboljšane mogućnosti.

Tiger 900 Rally Pro - Jedinstven prema vrhunskim modelima Pro, novi Triumph Shift Assist osigurava ugodne promjene stupnja prijenosa bez kvačila u višu ili nižu brzinu.

Dok Rally model ima četiri načina vožnje (Road, Rain, Off-Road i Sport), Rally Pro ima još dva dodatna načina vožnje - Rider-Programmable i Off-Road Pro - koji pružaju preciznu postavku vožnje za još ekstremniju, terensku vožnju i napredne avanturističke mogućnosti. Sustav za nadzor tlaka u gumama (TPMS) upozorava vozača ako tlak u gumama padne ispod optimalne razine i standardna je značajka na vrhunskom modelu Tiger 900 Rally Pro. Da biste dovršili vašu najbolju vožnju Tiger 900 Rally Pro sadrži integrirani sustav povezivanja My Triumph, grijana sjedala vozača i suvozača te inovativne sklopke s pozadinskim osvjetljenjem, za dodatnu premium vožnju.

TFT DISPLAY AND CONNECTIVITY

-Novi 7-inčni TFT ekran- Srednji i top modeli Tiger 900 Rally, Rally Pro, GT i GT Pro sadrže potpuno nove TFT instrumente u boji, koji pružaju nevjerojatnu jasnoću u četiri različita stila rasporeda informacija i četiri različite boje. (Osnovni model Tiger 900 ima 5-inčni TFT ekran visokog kontrasta).

-Sveobuhvatan prikaz informacija- Novi TFT instrumenti na srednjem i top modelu Tiger 900 prikazuju mnoštvo informacija s ugrađenog računala putem 7-inčnog zaslona u boji. Podaci koji se stalno prikazuju uključuju brzinu, brojač okretaja, simbol načina vožnje, prikaz položaja zupčanika, razinu goriva, sat, okolnu temperaturu i jačinu mobilnog signala. Dodatne informacije uključuju dva prikaza, prosječnu i trenutnu potrošnju goriva, raspon do praznog, odabir načina vožnje, stil prikaza, postavke kontrasta, servisne informacije, temperaturu rashladne tekućine i informacije upozoravajućeg simbola.

-My Triumph sustav povezivanja standardno se nalazi na GT Pro i Rally Pro modelima- Dodajući posve novu dimenziju vašoj vožnji, integrirani sustav povezivanja My Triumph omogućava detaljnu navigacijsku funkciju u suradnji s Googleom, GoPro kontrolu kao i telefonske pozive i rad s glazbom, a sve to olakšava standardni Bluetooth modul, kojim se pristupa putem sklopki i prikazano je na 7-inčnom TFT zaslonu. Sustav povezivanja My Triumph također se može dodati na srednji spektar GT i Rally modela s dodatnim Bluetooth modulom i nadogradnjom softverskog paketa.

Ponuda

TIGER 900
Istraži  
TIGER 900 GT
Istraži  
TIGER 900 GT Pro
Istraži  
TIGER 900 Rally
Istraži  
TIGER 900 Rally Pro
Istraži  
Copyright © Triumph motocikli 2020
Web design & SEO by NewArt Studio